Nieuwe training voor meiden 11-17 en 17-21 jaar! Lees meer

Ervaringen

Het doet ons erg goed!

We hebben het gesprek met jou als zeer positief ervaren. Het doet ons erg goed! Neemt een stuk onzekerheid weg. Het is erg fijn om te weten dat je er bent mochten we met vragen zitten. Ontzettend lief en waardevol dat je zo makkelijk te bereiken bent. Nogmaals ontzettend bedankt!

boeiend!

Anja weet haar kennis heel goed en op een boeiende en vertellende wijze onder woorden te brengen. Met prachtige metaforen en voorbeelden uit de praktijk geeft ze jou inzichten en neemt ze je mee in het avontuur van de ontwikkeling van het kind. Ze houdt je bij de les, vraagt door en bemoedigt, zodat je als ouder echt een stap vooruit maakt.

Carolien

Heel erg bedankt voor je hulp. We hebben echt goede stappen gezet. Ik ben erg blij met de andere kijk op onze dochter die je ons gegeven hebt. Iedereen mag weten hoe goed jij tot kinderen kan doordringen en ze kan helpen.

Esther

Lieve Anja en lieve Miranda, Wat heb ik een waardevolle ochtend met jullie gehad. Bedankt voor jullie luisterend oor, jullie warmte en goede tips. Ik wens het andere moeders toe om zichzelf even de rust te gunnen om met jullie in gesprek te gaan!

Nance

Met hart en ziel duikt zij zelf mee in een prachtig avontuur, zonder enig detail te vergeten. Fantastisch en erg vertrouwd!

Moeder van meisje van 12

Wat ik het allermooiste vind wat ik bij mijn dochter heb zien gebeuren is een stuk bewustwording van wie ze is en wie ze mag zijn en dat ze haar eigen keuzes mag maken. Dat het normaal is om je gewoon af te vragen wat je zelf leuk vindt op het moment dat er iets te kiezen valt en dat dat oké is. Nu ik dit zo zit te schrijven en er over zit te denken ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen om mijn dochter bij jou aan te melden. Ik vond het best een pittig bedrag maar daar ben ik ook heel snel overheen gestapt met het idee dat je kind goud waard is en als ik nu bedenk wat het heeft 'opgeleverd' dan is dat op dit moment nog van onschatbare waarde.

Amy

Dank je wel Anja het was echt TOP!!

Linda

Haar radeloze uitroep ‘Ik ben dom, en ik kan er beter niet meer zijn!’ en opmerkingen als ‘Ik houd mijn spreekbeurt niet over Minecraft, want ik wil niet dat ze denken dat ik een game nerd ben’ hielp ons besluiten om onze dochter van 11 een Avontuur Traject kado te doen. Dat bleek een schot in de roos. Ze heeft niet alleen genoten van de leuke middagen; de gesprekken en oefeningen in het Avontuur traject hebben haar een flinke stap verder geholpen in haar zelfvertrouwen en ontspanning in meerdere situaties die haar voorheen veel stress brachten. En het werkt nu ook nog goed door. Aan het begin van het nieuwe schooljaar in groep 8 heeft ze zich zelf aangemeld voor pluswerk op school. Afgelopen week hadden we een introductiegesprek met haar nieuwe juf en koos ze tijdens een kennismakingsopdrachtje de kaartjes ‘Ik heb Vertrouwen en kracht’ en ‘Ik ben Vrolijk, Blij, Tevreden, Nieuwsgierig’. Een aanrader dus!

Moeder van meisje 10 jaar

Met een open blik zijn we het avontuur aangegaan met Anja Na een kennismakingsgesprek waarin wij onze verwachtingen uit hebben mogen spreken en Anja uitlegde op welke manier zij het avontuur aangaat was het mij duidelijk: Op Avontuur is een veel mooiere manier om je kind zichzelf te laten ontdekken en laten groeien dan reguliere hulpverlening. Ik heb gezien en gevoeld met hoeveel liefde en geduld Anja geluisterd en gekeken heeft naar mijn kind en ik heb mijn kind langzaam zien veranderen van een wat onzeker,pleasend en afwachtend kind in een kind wat haar grenzen beter aan kan geven,fysiek contact meer toelaat en zelf initiatief toont om te komen waar ze zelf heen wil. Het zelfvertrouwen is al aardig tot bloei gekomen en mag met vallen en opstaan doorgroeien. Mooi is bij Anja dat er ruimte en tijd is waarin het kind zelf aan mag geven wat de behoefte is (elke week even naar Anja,of pas na 3 weken weer. Het mag allemaal!) Als ouder ben ik ook op een mooie,soms confronterende maar zeer leerzamer manier, betrokken bij het avontuur.Niet alleen het kind wordt gecoached.Als ouder mag je meegroeien en de vruchten plukken van de kennis en ervaring waardoor ik soms verwonderd naar mijn kind en mezelf heb gekeken en ik veel beter kon begrijpen hoe mijn kind in elkaar zit en op welke punten we samen verder kunnen groeien,want laten we eerlijk zijn: moeders hebben echt niet alle wijsheid in pacht

Moeder meisje van 8 jaar

Onze dochter is een paar maanden geleden voor het eerst bij jou gekomen. Wij wilde haar van haar onzekerheid en faalangst af helpen, of in ieder geval hoe ze er mee om kan gaan. Zodat ze weer de leuke vrolijke meid zou worden die ze was voor ze naar school ging. We zijn er door de sessie bij jou achter gekomen dat ze een beelddenker is en dat was echt een eyeopener. Onze dochter is nu veel zelfverzekerder en ook wij weten hoe wij hier nu mee om kunnen gaan. Het heeft onze dochter echt heel veel goeds gebracht en gedaan. Anja we hebben altijd heel fijn contact met je gehad. Als er iets was wat wij wilde delen konden wij je altijd bereiken en ging jij er weer mee aan de slag. Dit was echt heel fijn. Soms twijfel je als ouder waar je goed aan doet voor je kind, maar vanaf het moment dat zij voor het eerst bij jou kwam tot aan het eind hebben wij nooit geen twijfel meer gehad of dit voor haar goed zou zijn. Vanaf dag 1 was het een match en merkte wij aan onze dochter dat ze het erg fijn vond om naar de sessies te gaan. En ze kwam er ook steeds sterker uit. Wij zouden dit zeker andere ouders aan raden! Het is een verademing voor je kind, maar ook voor jezelf. Anja is een geweldige gedreven vrouw. Ze doet haar werk met zoveel passie dat wij als ouders helemaal enthousiast werden van het werk wat Anja doet. Het heeft ons echt heel veel mooie dingen gebracht. En onze dochter is een sterke meid geworden.

Fam. L.

Wij zijn met onze dochter van 8 bij Anja gekomen omdat ze erg onzeker was en erg verlegen. Een verademing was het al bij het kennismakingsgesprek, ze snapte ons helemaal, en ze had meteen door wat voor meisje ze was. Daarna een plan opgesteld en daar zijn we dus mee gestart. Onze dochter was er vanaf het eerste moment op haar gemak. Anja is zo lief en straalt zo'n rust uit! We hebben veel handvaten gekregen en een dochter die beter in haar vel zit en die wij ook meer begrijpen in sommige situaties! Wij zouden het iedereen aanraden!

Barbara

'kindermassage'  Het was erg fijn, bedankt!! Echt veel opgestoken, 2 kids Zen op bed nu. Een echte aanrader deze cursus voor kids die veel piekeren of zelf niet goed kunnen ontspannen. Ik zeg doen

Jongen 11 jaar

Ik heb ontdekt dat ik heel veel goed doe en dan dacht ik vroeger altijd dat het fout was. Ik ben blijer geworden en heb veel lol gehad.

L. W.

"We hebben het positief ervaren. Onze dochter (9) ging altijd met plezier en staat een stuk steviger in d'r schoenen. Ze heeft een eigen mening, waar ze voor uit durft te komen, zonder eerst te kijken wat een ander er van vindt. We willen je bedanken voor al je hulp en hopen dat onze dochter dit als bagage mee neemt voor in de toekomst!"Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de meest geschikte oplossing voor jullie kind? Meld je aan voor een verhelderende (en natuurlijk vrijblijvend en kosteloze) kennismaking! Dat kan via onderstaand formulier of door te bellen naar 06 41098140.

Heb je binnen 2 werkdagen geen reactie van ons: check dan je spam of bel ons!

 • Kennismaking online inplannen

  • Bellen met Carla of Anja

   Bel mij op 06 41098140

    

   Benieuwd naar de meest passende oplossing voor jullie kind? Meld je dan aan voor een verhelderend (en natuurlijk vrijblijvend en kosteloze) kennismaking! Dat kan door te bellen naar 06 41098140